Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
16.07.2021
Zdravé a nádherné vlasy ve znamení udržitelnosti
Společnost VMV Cosmetic Group jakožto výrobce profesionálních kosmetických produktů Salerm Cosmetics, Lendan, Salón Selección a Marvi se zavázala dodr... číst celé
27.10.2019
Salerm Cosmetics Kids&Care
Salerm Cosmetics představuje řadu dětské kosmetiky Kids&Care, první kosmetické ošetření speciálně určené pro ty nejmenší od Salerm Cosmetics. Salerm K... číst celé
06.09.2019
Život plný vášní: Víctor Martínez Vicario
Zakladatel Salerm Cosmetics, Víctor Martínez Vicario, náhle zemřel v prosinci 2018. Tímto článkem projevujeme projev úcty k životu skutečného podnikat... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

2+1 Zdarma! Salerm 21 SUN letní kosmetická sada

2+1 Zdarma! Salerm Gold kosmetická sada pro krásné vlasy

Salerm Cosmetics pro profesionály

Ochrana osobních údajů e-shopu kosmetikaSALERM.cz
  1. Fyzická osoba Ing. Filip Konečný, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Filipem Konečným tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • poskytovatel poštovních a balíkových služeb: Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

    • poskytovatel poštovní služeb: Zásilkovna s.r.o. Drahobejlova 1019/27 190 00 Praha 9.

    • poskytovatel chatovací aplikace pro komunikaci se zákazníkem Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno

    • poskytoval služeb cenového srovnávače Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    • poskytovatel platebních služeb ComGate Payments, a.s., sídlem: Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00 IČ: 279 24 505, DIČ CZ27924505.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@kosmetikasalerm.cz 

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kosmetikasalerm.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • za účelem personalizace a doporučení konréktních proudktů
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Zdravé a nádherné vlasy ve znamení udržitelnosti
16.07.2021
Zdravé a nádherné vlasy ve znamení udržitelnosti
Společnost VMV Cosmetic Group jakožto výrobce profesionálních kosmetických produktů Salerm Cosmetics, Lendan, Salón Selección a Marvi se zavázala dodr... číst celé
Salerm Cosmetics Kids&Care
27.10.2019
Salerm Cosmetics Kids&Care
Salerm Cosmetics představuje řadu dětské kosmetiky Kids&Care, první kosmetické ošetření speciálně určené pro ty nejmenší od Salerm Cosmetics. Salerm K... číst celé
Život plný vášní: Víctor Martínez Vicario
06.09.2019
Život plný vášní: Víctor Martínez Vicario
Zakladatel Salerm Cosmetics, Víctor Martínez Vicario, náhle zemřel v prosinci 2018. Tímto článkem projevujeme projev úcty k životu skutečného podnikat... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Salerm Cosmetics je exkluzivní značka profesionální vlasové kosmetiky určená profesionálním kadeřníkům. Salerm Cosmetics představuje kompletní sortiment vlasové kosmetiky, která každodenně splňuje nejnáročnější očekávání renomovaných kadeřníků po celém světe. Vlasová kosmetika Salerm je tou správnou volbou pro opravdu náročnou péči o vlasy. Salerm Cosmetics dodá vlasům styl a luxus. 

© SALERM COSMETICS | Profesionální vlasová, pleťová a dekorativní kosmetika
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz